Colourwax Lever


Verkrijgbaar in 250 ml deze kleur geeft een grootmoeders tintje aan uw meubelColourwax Lever
Colourwax

Deze unieke gekleurde vaste was geeft een subtiele kleur aan blank hout. U kunt deze colourwax toepassen op onbehandeld hout, over boenwas, over krijtverf-kalkverf of voor een prachtig doorleefd effect over hout dat behandeld is met kalkwas. Breng de colourwax aan met heel fijn staal wol of een doek. Niet te dik aanbrengen u kunt beter verschillende laagjes aanbrengen als een dik plakaat. Wrijf de was goed in de houtnerf. U kunt het geheel ongeveer na een uurtje nog met een zachte doek na wrijven maar dit is niet noodzakelijk.

De colourwax is ook heel mooi om accenten te leggen op bv mooie ornamentjes in uw meubel. Of andere kleine gedeeltes van uw meubel. U kunt er dus ook voor kiezen om niet het hele meubel met de colourwax te behandelen.


In deze serie ook te koop kalkwas-with wash super landelijk en mooi wit verweerd effect.

Hiermee kunt u diverse hout soorten van een witte wash  laag voorzien. Makkelijk te gebruiken en super landelijk  resultaat. Het verbruik is afhankelijk van de ondergrond maar ongeveer 6 tot 8 m2 per 250 ml 

5L en 500 ml blikken...

Ambachtelijke kalkwas geeft een gebleekt, verweerd effect aan hout. U kunt de kalkwas toepassen op onbehandeld hout, over beits, boenwas, krijtverf (zoals bijv. Annie Sloan krijtverf, zie elders) of na behandelen met colourwax. 

Let op: kalkwas is anders als krijtverf. kalkwas trekt echt in de houtnerf en laat een witte waas achter. Krijtverf daarintegen brengt u op als echte verf (met een matte uitstraling die niet in een keer dekt).
euro 16.95

Aantal