Veel gestelde vragen over de interieurstickers


Zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen?
Het plakken gaat heel eenvoudig en bij elke bestelling wordt een duidelijke instructie meegeleverd. Wil je de stickers weer verwijderen? Ook dat gaat heel gemakkelijk. Van de meeste ondergronden kun je ze zo vanaf halen. Lukt dit niet dan kun je stickers ook verwarmen met een verffohn en daarna verwijderen. De stickerresten verwijder je makkelijk en veilig met wasbenzine of stickerverwijderaar van HG.

Waar kunnen de stickers allemaal op geplakt worden?
De stickers kunnen geplakt worden op alle gladde oppervlakken zoals glas, plexiglas, auto's , metaal, plastic, tegels, deuren, ramen etc. 
In de meeste gevallen kunnen de stickers ook op muren geplakt worden die beschilderd zijn met latex. Hoe gladder de muur hoe beter dit gaat. Ook behang is een geschikte ondergrond mits het behang glad is. De stickers kunnen niet hergebruikt worden. Saense Sjans kan niet aansprakelijk gesteld worden indien er een beschadiging optreedt voor tijdens of na het bevestigen van de tekst.

Waar zijn de stickers van gemaakt?
De stickers worden gemaakt van vinyl. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt wordt op vrachtwagens, bouwborden etc. Gemiddeld gaat deze vinyl 5-7 jaar mee.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling verzonden wordt?
Een bestelling wordt binnen 3 weken na ontvangst van de betaling geleverd. Wil je echter een spoedbestelling plaatsen dan is dit ook mogelijk. De extra kosten hiervoor zijn € 10,--per order. De bestelling wordt dan binnen max. 5 werkdagen verstuurd. Neem hierover eerst even contact op met Saense Sjans op info@saensesjans.nl.

Kan ik de stickers zelf op maat maken?
De stickers zijn heel gemakkelijk los te snijden of te knippen met een schaar of mesje.

Ik wil graag een sticker laten maken met een afwijkende maat of een eigen tekst. Is dit mogelijk?
Dit is in de meeste gevallen mogelijk tegen een meerprijs. Stuur Saense Sjans per email alle gegevens toe en wij  zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Zijn de stickers geschikt om mee te spelen voor kinderen?
Kleine deeltjes zouden kinderen in de mond kunnen stoppen. Pas hiervoor dus op. Als u stickers gaat plakken in de kinderkamer let dan op dat kinderen er niet gemakkelijk bij kunnen. 

Let op: Saense Sjans is in geen geval aansprakelijk voor schade toegebracht voor, tijdens of na het opbrengen van de stickers.