Tips en leuke ideeen???


Van veel klantjes ontvangen wij hele leuke reactie's nadat de bestelling is bezorgd.Dit is natuurlijk heel fijn om te horen.

Dit klantje stuurde een hele leuke foto van haar kat mee die prinsheerlijk in zijn nieuwe mandje zit.
Een ander klantje had een hele mooie kaarsenstandaard bij ons gekocht en heeft hier een lamp van gemaakt, Ik vindt het een briljant idee en zo mooi geworden dat ik haar heb gevraagd hoe ze het heeft gedaan. Misschien een leuke tip voor andere 
(handige) klantjes.

De uitleg vindt u onder de foto met dank aan Marijke.

Uitleg van Marijke hoe ze het heeft gedaan. Gat geboord door de voet  ( heel voorzichtig ) Een pijpje er door ( in de kleur die je mooi vind ) met schroefdraad bovenaan, daar loopt dus het snoer door, fitting daar op. Onderaan de voet , aan de zijkant een klein gaatje geboord om het snoer er door te laten. Dan van onderen de boel afgekit, (kan eventueel ook met gips) om het pijpje vast te zetten en voila. De lamp is klaar!!!Net je huisje mooi geverfd maar je mist nog wat sfeer?

Dit klantje heeft een schitterend nieuw huis. De woonkamer was al geverfd in een prachtige kleur maar ze miste sfeer maar wilde niet teveel tiereletijn... en vroeg mij om advies... 
Hier zie je een paar voor en na foto's 

woonkamer voor..... en na.
    

Het voordeel van deze plaat is dat je m niet in de muur hoeft te boren Ben je het zat? dan kun je er weer ander behang over heen doen. Let er wel op dat u hout neemt wat kruislings verlijmd is bv mulitplex dit ivm krom trekken van de plaat als deze behangen is. 


Hetzelfde idee hadden wij ook voor onze kinderkamer, zo kun je de rest van het kamertje rustig houden qua kleur.

    

Bij Saense Sjans vindt u ook altijd wel leuke mooie landelijke en brocante accessoires.. console met mooi bijpassend spiegeltje deze is al verkocht en hangt bij Regina te pronken.