Saense Sjans collectie - o.a tafels en stoelen

<< Vorige - Volgende >>


Model Jade salontafel diverse afmetingen


salontafel met een brocante-queen ann style pootje houten blad div afmetingen nu ook eettafelModel Jade salontafel diverse afmetingen
Prachtige salontafel met gebogen pootjes , planken blad met doorleefde uitstraling ! Onderstel in div. kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 50 x 50 cm. hoogte varieert tussen de 43 en 46 cm hoog dit
ivm dikte bovenblad genoemde prijzen zijn zonder onderblad dit kunt u er wel bij bestellen zie foto hieronder.  Liever een andere kleur  als sleets wit, zwart of grijs?  mail ons vrijblijvend uw kleur door. 

Het bovenblad wordt standaard behandeld met een (grey) olie en wordt lichter naarmate de tijd verstrekt. 
De olie is een beschermlaag tegen eventuele vlekken. Onbehandeld is prachtig maar wordt eerder vies. Denk aan kringen van bv koffiekopjes. 

Het is ook mogelijk om aan de onderkant tussen de pootjes van de salontafel nog een extra (onder) plank te maken. Dit is hetzelfde effect als de tafels bij Riviera maison collectie driftwood. 
Hiervoor wordt een meerprijs berekend van 70 euro per tafel. Indien u dit wil kunt u dit aangeven bij uw bestelling. 

Wij zijn iedere laatste zaterdag van de maand open van  11 en 17:00 uur van . Buiten deze dagen en tijden bent u ook op afspraak van harte welkom. In het weekend of in de avonduren is ook geen probleem mail ons gerust!
Omdat u heel lang van deze mooie tafel moet genieten begrijpen wij heel goed dat u m eerst even in het echt wil zien. Maak gerust een afspraak kopje thee of koffie is zo gezet!

BELANGRIJKE BESTELINFORMATIE:
* Deze (salon) tafel wordt speciaal voor u gemaakt. Voordat wij de bestelling doorgeven vragen wij daarom een aanbetaling van minimaal 50% van het totaalbedrag van uw bestelling. 
* Bij betaling middels IDEAL kunt u het volledige bedrag direct voldoen.
* U kunt het resterende bedrag bij ons contant of middels pinbetaling voldoen als u de meubels bij ons thuis afhaalt. 
* Levertijd buiten de (school) vakantie om tussen de 4 tot 8 weken na aanbetaling. 
* Bezorgen is ook mogelijk de prijs hiervan is  47,50 euro per afleveradres. Dit bedrag mag u contact en liefst gepast voldoen bij afleveren!

Onderstaande foto's zijn gemaild door tevreden klantjes die salontafel Jade bij ons hebben besteld. Zowel met als zonder onderblad. 

De tafels hieronder hebben een afmeting van 60 x 60 cm en 130 x 70 cm


De tafels hieronder zijn 80 x 80 cm. 


Jade en nu van dichtbij....


Jade ook als eettafel te bestellen zie andere advertentie. 

vanaf 390
vrijblijvend informeren naar prijs andere afmeting:


Aantal   In deze serie ook


Model Jade eettafel Model Jade eettafel
vanaf 575 0.00